Društvo

Nazad
Društvo
Raiffeisen mirovinski fondovi predstavljaju idealan spoj sigurnosti, bankarske tradicije, znanja i iskustva u upravljanju mirovinskim fondovima.


Anton Starčević, predsjednik Nadzornog odbora Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d.
Anton Starčević je glavni ekonomist Raiffeisenbank Austria d.d. te član Kreditnog odbora i Odbora za upravljanjem aktivom i pasivom banke. Titulu magistra stekao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 1990. godine. Izuzetno dobro govori engleski i slovenski.
 
Zoran Vučićević, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d.
Zoran Vučičević je  Direktor pravnih poslova u Raiffeisenbank Austria d.d., od 2007. godine. Po struci je diplomirani pravnik, a diplomu je stekao 1995. godine na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. U Raiffeisenbank Austria d.d. je zaposlen od 1999. godine.
 
Dubravko Lukač, član Nadzornog odbora Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d.
Dubravko Lukač je Izvršni Direktor Upravljanja Kreditnim Rizicima. Po struci je diplomirani ekonomist, a diplomu je stekao 2006. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
 
Christa Maria Geyer, članica Nadzornog odbora Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d. 
Christa Maria Geyer diplomirala je 1988. godine, a magistrirala 1990. godine na Ekonomskom sveučilištu u Beču, te ima i certifikat portfelj menadžera. Na mjesto direktorice Raiffeisen International Fund Advisory GmbH je došla 2007. godine. Članica je Nadzornog odbora Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d. Pored njemačkog jezika kao materinjeg, služi se i engleskim, francuskim te talijanskim jezikom.
 
Barbora Válková, članica Nadzornog odbora Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima d.d.
Barbora Válková je 2000. godina diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Ostravi, Republika Češka. Na poziciju Voditelja upravljanja imovinom Raiffeisen Internacional AG Beč je došla 2007. godine. Članica je Nadzornog odbora Raiffeisen društva za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinksim fondovima d.d. Pored materinjeg češkog jezika, tečno govori engleski, njemački, slovački i ruski.