Brže i lakše do informacija

Nazad
Brže i lakše do informacija

DOBRO JE BITI ČLAN RAIFFEISEN OBVEZNOG MIROVINSKOG FONDA
JOŠ BOLJE JE BITI OBAVIJEŠTENI ČLAN RAIFFEISEN OBVEZNOG MIROVINSKOG FONDA

 
 
Dragi članovi Raiffeisen obveznih mirovinskih fondova,
 
Izvješće o stanju i prometu po računu Raiffeisen obveznog mirovinskog fonda u 2018. godini šaljemo samo putem elektroničke pošte (mailom).
Ukoliko ste i Vi naš član i želite biti obaviješteni o stanju na svom računu, molimo da nam, ako to već niste, dostavite svoju mail adresu.
Mi ćemo Vas, ako to budete željeli, obavještavati i o svakoj promijeni na Vašem osobnom računu u Raiffeisen obveznom mirovinskom fondu i to na nekoliko načina.
Saznajte kako, nazovite nas na besplatni info telefon 0800 0900 ili pošaljite upit na mojamirovina@rmf.hr.
 

Znate li da možete prilikom svake promjene na osobnom računu u našem obveznom mirovinskom fondu biti obaviješteni mailom i/ili SMS-om bez naknade?
 
Potrebno je dostaviti nam Vaš email i/ili broj telefona pozivom na besplatni info telefon 0800-0900 ili  putem maila na adresu mojamirovina@rmf.hr
 
Na taj način možete pratiti stanje na računu i biti informirani o svakoj promjeni.
 
Stanje na vašem računu u mirovinskom fondu, bilo obveznom ili dobrovoljnom, tijekom cijele godine možete saznati putem našeg Kontakt centra pozivom na besplatni info telefon  0800-0900 radnim danom od 8 do 16 sati ili na e-mail: mojamirovina@rmf.hr
 
Ako dođe do promijene vaših osobnih podataka molimo Vas da učinite sljedeće:
  • javite se našem Kontakt centru na besplatni info telefon 0800-0900. Prilikom kontakta s operaterom potrebno je znati broj Vašeg mirovinskog računa i zaporku (PIN), kako bi operater mogao u sustav unijeti potrebne izmjene,
  • obavijestite nas o promjeni Vaših osobnih podataka slanjem e-maila na adresu mojamirovina@rmf.hr ili
  • samostalno izmijenite podatke putem interneta na adresi www.rmf.hr, ulaskom na Moj račun, za što Vam je također potreban broj mirovinskog računa i zaporka (PIN).